GİRESUN / MERKEZ - Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi

Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, eğitim ve kültür alanındaki gelişmeleri yerinde görmek ve okulun başarılı çalışmalarını desteklemek amacıyla Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesini ziyaret etti. Ziyarette İl Millî Eğitim Müdürümüz Ertuğrul Tosunoğlu da yer aldı.

21 Şubat Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette, Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesinin idari birimlerini ziyaret eden Valimiz Serdengeçti, İl Millî Eğitim Müdürümüz Ertuğrul Tosunoğlu ve Okul Müdürü Fazlı Yıldız'dan; okulun genel durumu, eğitim kalitesi ve öğrenci başarılarıyla ilgili detaylı bilgi aldı.

Ziyarette Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, erdem ve fazilet üzerine önemli mesajlar vererek, "Bugün burada sizlerle bir araya gelmek benim için büyük bir onur. Eğitim, toplumumuzun temel direğidir ve bu direği şekillendiren en önemli unsurlardan biri de sizlersiniz. Bilgi, erdem ve fazilet üzerine kurulu bir eğitim anlayışıyla, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştirmekte büyük bir sorumluluk taşıyorsunuz.

Sizlerle gurur duyuyorum. Gönlünüzden geçen her başarıya ulaşmanızı diliyorum. Unutmayın ki, sizler Türkiye'nin geleceğisiniz. Bu ülkenin güzelliklerini, değerlerini korumak ve ileriye taşımak sizin elinizde. Eğitiminizle, karakterinizle ve başarılarınızla bu ülkenin gurur kaynağı olacağınıza inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyaret kapsamında okul yönetimi ve öğrenciler, Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti'nin ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

22-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-2024

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 11:00 - Görüntülenme: 259